TJÄNSTER

076-2700692

Arkitektritningar

 

Arkitektritning, A-ritning är ett samlingsnamn, som visar utformningen av en byggnad.

 

Utifrån kundens önskemål och krav tar vi fram förslagshandlingar för en om- till eller nybyggnation. Vi presenterar ett eller flera första förslag som vanligtvis diskuteras med kunden. Därefter kan förslagen revideras vid behov innan nya förslag tas fram. Revideringsomgångar variera beroende på projektens storlek.

Bygglovshandlingar

 

Funderar ni på bygga nytt-, om- eller till så krävs det olika handlingar för bygglovsansökan. Vi hjälper er att ta reda på vilka handlingar som krävs för just ert ärende. Vi kan även sköta hela processen åt er, vi tar fram alla handlingar och bygglovsritningar som behövs och skickar in det till din kommun för beslut i ärendet.

Upphandlingar

 

Skulle ni vara osäkra på vilken entreprenör ni ska välja för byggnation har vi byggt upp ett kontaktsnät med olika byggföretag som vi kan rekomendera.

 

Fördelar med att låta oss att sköta upphandlingen med entreprenörerna är:

 

Vi vet vilka företag som är lämpliga för just Ert projekt.

 

Vi kan identifiera realistiska konstnader för just Ert projekt.

 

Ni behöver endast ha kontakt med oss, resten sköter vi.

Konsultation


Vi erbjuder alltid nya kunder en 60 minuter lång, kostnadsfri konsultation om ditt byggprojekt. Konsultationen sker utifrån var i processen just du befinner dig. Ta kontakt med oss redan idag för att se vilka möjligheter som finns just för ert projekt.Myndighetskontakter


Bygglov krävs för att bygga nytt, bygga till och i vissa fall bygga om som utfärdas av byggnadsnämnden i din kommun.

 

Det finns olika kriterier som ska uppfyllas innan bygglov kan beviljas och dessa kriterier finns bland annat reglerade i plan- och bygglagen (PBL) och detaljplaner över ditt område.

 

Vi kan hjälpa till med att ta reda på vilka kriterier som gäller för just ert bygge för att sedan ta fram och sända in de bygglovshandlingar som kommunen behöver till grund för beslut i ärendet.

Copyright © 2019 Nordicarchitectus All Rights Reserved.